Duguláselhárítás: Budapest összes kerületében vállalunk munkát!

Duguláselhárítás Budapest kerületeiben:

(kiszállási díj nélkül!)

  • I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.

Köszöntjük a Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. honlapján!

Vállalatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a duguláselhárítás, csatornatisztítás és lefolyótisztítás területén. Cégfilozófiánk alapja a minőségi munkavégzés és korrekt díjszabás.

Budapest területén kiszállási díj nélkül dolgozunk! Pest megye területén a kiszállási költségünk 100 Ft/km (csak oda út).

Lefolyótisztításra van szüksége? Keressen fel minket bátran!

Tevékenységi körünkbe tartozik mindennemű csatorna- és lefolyórendszer tisztítása, aknák és csőrendszerek gyökértelenítése, igény szerint kamerás csatornavizsgálat és teljes körű duguláselhárítás.

Miért hívjon minket?

  • munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás és egyéb csatornatisztítási munkák terén, gyorsan és megbízhatóan dolgoznak
  • szakembereink segítségével Ön időt takarít meg és megkíméli magát a bosszankodástól, idegeskedéstől
  • nem kell drága vegyszerekre és eszközökre költenie a dugulás elhárításához, a lefolyók kitisztításához
  • kollégáink rendelkeznek a szükséges hozzáértéssel és tapasztalattal, így nem okoznak további károkat a csatornák tisztítása, a dugulás elhárítása során
  • szakembereink higiénikusan, a falbontást elkerülve, diszkréten végzik munkájukat
  • munkatársaink makacs dugulás esetén is tudják a megoldást

Referenciáink között olyan intézmények is megtalálhatóak, mint például Budapest Főváros Újpest Önkormányzat Gazdasági Intézménye, a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. Társasház Kezelő Divízió, vagy a Magyar Posta Zrt.

Eldugult a lefolyó? Keressen fel minket elérhetőségeinken!

Duguláselhárítás kedvezményes áron:

Spirálos duguláselhárítást már 9.000 Ft-ért vállalunk, spirálos csatornatisztítást és womás munkavégzést pedig már 13.000 Ft-tól. Telefonos megkeresésre megfelelő tájékoztatást követően egyes esetekben további munkadíj kedvezményeket adunk!

Kérjen tanácsot tőlünk!

Bakó Kálmán cégvezető
Mobil: 06-30-949-8521

Ha szorult a helyzet a konyhában, hívjon profi duguláselhárítót!

Korunk egyik gyakori háztartási problémája a dugulás. Magyarországon még nem elég elterjedtek a konyhamalacként ismert szerkezetek, melyek a mosogatás folyamatát hivatottak leegyszerűsíteni, olyan szinten, hogy az esetleges ételmaradékokat és minden mást, ami a lefolyóba kerül, ledarálják. A duguláselhárításnak ez is egy roppant előnyös lehetősége, ám kevésbé ismert mivolta révén nem alkalmazzák sokan.

Mi a teendő, ha dugulás alakul ki a konyhában?

A duguláselhárítás mielőbbi megkezdése létfontosságú, hiszen számtalan kellemetlen velejárója lehet a dugulásnak. Amellett, hogy a víz nem képes lefolyni, így akadályozva minket a konyhai folyamatokban, a szaga is roppant irritáló lehet. Továbbá bizonyos esetekben komolyabb károkat is okozhat a lefolyórendszerben, így mindenképpen szükséges a mielőbbi duguláselhárítás!

Ha Ön is makacs dugulással küzd, és megbízható, szakértő segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Dugulás elhárítás

Duguláselhárítás kádaknál, zuhanyzóknál - mosdóknál és mosogatóknál, padlóöszefolyóknál, pisoároknál és más egyéb lefolyórendszereknél.

> Duguláselhárítás

... szolgáltatásaink és munkamódszerünk

> Áraink

... Spirálos duguláselhárítás fix árakon vagy méterdíjjal, Womás csatornatisztítás

> A dugulás leggyakoribb okai

... néhány házilag is alkalmazható duguláselhárító megoldás.

Csatornatiszítás

duguláselhárítás autóval A duguláselhárítás technikai eszközei Munkaeszközök
Munkáinkat jó minőségben és korrekt árakon vállaljuk! Budapesten minden kerületben, valamint Pest megyében is vállalunk munkát dugulás és csatornatisztítás terén. Hívjon bizalommal!